top of page

Operatie gepland? 🤕

De ultrazachte tops van het merk Anita hebben geen beugel, uitneembare pads & een dikker schouderbandje om extra ondersteuning aan de schouders te bieden.

Het topje sluit je vooraan met een rits, ideaal want zo hoef je het niet over je hoofd aan te trekken. Alles is in superzachte stof gemaakt, zodat er geen irritatie ontstaat.

Deze top is ideaal na een borstoperatie. Er zit een slip aan de binnenkant waar de pads uitgehaald kunnen worden, maar dus ook een prothese ingestoken kan worden.

We krijgen ook zeer goede commentaren van mensen met een schouderoperatie, een hartoperatie of eender welke andere operatie waarmee je even aan bed gebonden bent. 😉

Ook voor mensen die niet geopereerd worden, maar gewoon een sluiting vooraan willen is dit een zeer goede oplossing.Verkrijgbaar van S tot XXL in kleur 'lotus', dit is een lichtroze kleur die niet doorschijnt, of zwart (€44.95).

Als je een borstvergroting, -verkleining of reconstructie laat doen. Kom je best voor een compressiebh.

De bh zonder beugel is speciaal gemaakt om strak & perfect rond het lichaam te blijven aansluiten en compressie te bieden tegen zwelling. Toch is hij erg zacht aan de binnenkant, om niet te irriteren aan de littekens.


De compressie bh komt op €80.50.

Comments


bottom of page